Tandarts Mensink is per 1 juni 2021 samengegaan met Tandzorg Twente

Beste patiënten,

Na ruim 30 jaar de praktijk alleen draaiende te hebben gehouden en in verband met de onzekere situatie rondom de Corona-pandemie was het een logische keuze een samenwerking aan te gaan om de continuïteit van de zorg te kunnen waarborgen. Binnen Tandzorg Twente zijn meerdere disciplines aanwezig en zo kunnen wij gebruik maken van elkaars kwaliteiten en faciliteiten.

De meesten van u zijn reeds geruime tijd patiënt bij Lieve Mensink. De komende jaren blijft tandarts Mensink gewoon werkzaam als tandarts zodat zij u persoonlijk kan blijven behandelen. Alle behandelingen en afspraken lopen dus gewoon door, maar dan in de praktijk van Tandzorg Twente, gevestigd in het gebouw "Terra", aan de Kieftsbeeklaan 1 te Almelo.

Het oproepsysteem komt per 31 december 2021 te vervallen. Er zal nu direct, nadat u op uw afspraak geweest bent, een nieuwe afspraak voor de volgende controle worden gemaakt. Als service ontvangt u enkele dagen voor uw afspraak nog een herinnering via de e-mail of SMS.

Het oude telefoonnummer zal nog enige tijd blijven bestaan, maar de assistentes van Tandzorg Twente zullen u nu te woord staan. Wij adviseren u om het telefoonnummer te wijzigen in 0546-82 55 35. Tandzorg Twente heeft ruime telefonische bereikbaarheid. Klik op contact voor meer informatie. 

De oude wijze van het plannen van een afspraak middels het formulier op de website zal nog enige tijd blijven bestaan voor patiënten van tandarts Mensink. Klik hier voor het formulier. 

We hopen u binnenkort te begroeten.

Met vriendelijke groet,

Lieve Mensink & Team Tandzorg Twente